BELI MANASTIR (TU) - Centar za kulturu Grada Belog Manastira, Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru, Udruga Prijatelji svetog Martina, FKK „Baranja-film“ Beli Manastir organizatori su manifestacije „Vjera i kultura 2017.“

PROGRAM:

Ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

U Maloj galeriji „Focus“ Centra za kulturu otvorenje izložbe „Sveti Martin – Europljanin i simbol dijeljenja“. Izložbu su priredili Igor Jakobfi i Edo Jurić.

Utorak, 23. svibnja 2017.

Predavanje „Hrvatska i Slavonija u demografskoj depopulaciji - ima li nade ili smo osuđeni na izumiranje?“ održati će prof. dr. sc. Dražen Živić, voditelj i znanstveni savjetnik u Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar, Područni centar Vukovar. Predavanje će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine s početkom u 19 sati.

Četvrtak, 25. svibnja 2017.

Dječja radionica izrade srednjovjekovnih nabožnih medaljica u prostoru Osnovne škole „Dr. Franjo Tuđman“, organizirana u suradnji s Arheološkim muzejom u Zagrebu, Osnovnom školom „Dr. Franjo Tuđman“ u Belom Manastiru i Društvom Naša djeca Beli Manastir.

Petak, 26. svibnja 2017.

U crkvi Svetog Josipa u Popovcu s početkom u 19.30 sati održava se Susret pjevača duhovne glazbe u Baranji.

Subota, 27. svibnja 2017.

u Mikro-kinu FKK „Baranja-film“, Trg slobode 16a Beli Manastir, održati će se prigodna filmska projekcija s početkom u 19 sati.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

divider