KRAPANJ (TU) - Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira treći psihološko-duhovni seminar Muškarac između zemlje i neba na temu „Snažan i hrabar muškarac kršćanin današnjeg vremena“. Seminar će se održati od 15. - 18. lipnja 2017. godine na Krapnju u kući Emaus. Voditelji su: Ivo Jozić (teolog, psiholog, psihoterapeut, bračni i obiteljski savjetovatelj, Freiburg, Njemačka), Marinko Pehar (savjetnik za poduzetništvo i coach, Freiburg, Njemačka), Đurica Pardon (svećenik, župnik, Punitovci, Hrvatska) i Josip Bošnjaković (svećenik, psiholog, psihoterapeut, Osijek, Hrvatska). Sudjelovati mogu punoljetni muškarci, a više informacija o seminaru, programu i mogućnostima prijave dostupno je OVDJE.  

OSIJEK (TU) - Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato, održat će se u ponedjeljak, 8. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

OSIJEK (TU) - U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u prostorima Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58) u utorak, 2. svibnja u 19:30 sati dr. sc. Anica Bilić i mr. sc. Luka Marijanović održat će predavanje na temu Život i djelo Stjepana Adžića.

OSIJEK (TU) - Socijalna tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi mr. Igor Jakobfi, održat će se u srijedu, 3. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

BREZNICA ĐAKOVAČKA - Koncert Klape sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice održat će se u Karmelu sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj, u ponedjeljak, 1. svibnja u 18 sati. Ulaz je slobodan, a dobrodošli su svi zainteresirani.

divider