Institut za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II."
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
[email protected]
031/802 305
Margareta Gregić, tajnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
031/253 932

Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ ovim putem želi Vas upoznati sa događanjima koje organizira u skladu sa svojim poslanjem. U narednom vremenu predviđena su pak sljedeća događanja.

  • Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato, održat će se u ponedjeljak, 5. lipnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

  • Socijalna tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi mr. Igor Jakobfi, održat će se u srijedu, 7. lipnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).
  • Biblijsko-molitvena večer u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi vlč. Krešimir Bulat održat će se u petak, 9. lipnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

Ovim Vas putem pozivamo da pratite najave događanja i o istima obavještavate svoje župljane, vjeroučitelje, kolege. Zahvaljujemo na suradnji!

divider